Stichting Vrienden van "Solwerd" Appingedam

(Zonnehuis Solwerd is een onderdeel van de Zonnehuisgroep Noord, www.zonnehuisgroepnoord.nl)

Stichtinggegevens

De Stichting Vrienden van "Solwerd" staat geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 41009631. Het fiscaal nummer is: 805152167.

Het contactadres van de Stichting is:

Zwaluwstraat 11, 9903 BT, Appingedam. Email: stichtingvriendenvansolwerd@gmail.com

Emailadres bestuur: bestuur@stichtingvriendenvansolwerd.nl

Het bestuur van de Stichting bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter: Dhr. K. van Dijk, Hertoginnelaan 18, 9901HV Appingedam.

Secretaris: Dhr E.S.Wildeman, Hertoginnelaan 16, 9901Hv Appingedam.

Penningmeester: Dhr J.P.Bouma, Zwaluwstraat 11, 9903 BT Appingedam.

Beleidsplan

Het beleid van de stichting is erop gericht om financiële en andere middelen ter beschikking te stellen aan Zonnehuis Solwerd voor activiteiten en voorzieningen ten behoeve van haar bewoners, welke niet door de reguliere zorg betaald worden. De Stichting heeft geen winstoogmerk, wel is het streven erop gericht om het eigen vermogen zoveel mogelijk in stand te houden. In concreto houdt dit in dat de jaarlijkse donaties en renten worden besteed voor de bewoners van Solwerd.